Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του Hollywood

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η, αισίως, 50αρα Sandra Bullock το 2013 έβγαλε 51 εκατ. δολάρια, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood.

Την πρώτη θέση την οφείλει στη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Gravity», που τα κέρδη της συνολικά έφτασαν τα 716 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να αφήσει πίσω τις Jennifer Lawrence και

Scarlett Johansson, αλλά και να εκθρονίσει την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό για το 2013 στην ίδια λίστα, την Angelina Jolie.

Η Lawrence φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes, με 34 εκατ. δολάρια. Ακολουθούν η Jennifer Aniston με 31 εκατ. δολάρια, η Gwyneth Paltrow με 19 εκατ. δολάρια και η Angelina Jolie με 18 εκατ. δολάρια. Έπονται οι Cameron Diaz με 18 εκατ. δολάρια, Scarlett Johansson 17 εκατ. δολάρια, Amy Adams και Natalie Portman με 13 εκατ. δολάρια. Στη δέκατη θέση, τέλος, βρίσκεται η Kristen Stewart με 12 εκατ. δολάρια.

Το άρθρο Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του Hollywood εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα