Οι κάμερες έδειξαν δύο δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας σχετικά με τους πυροβολισμούς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Νέα στοιχεία, προερχόμενα από κάμερες, αποκαλύπτουν δύο κουκουλοφόρους οπλισμένους με καλάζνικοφ, που κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο και αφού διήνυσαν 50 μέτρα σταμάτησαν σήκωσαν τα όπλα και από απόσταση 70 μέτρων σημάδεψαν προς τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η στιγμή των πυροβολισμών, δεν έχει αποτυπωθεί με αποτέλεσμα να μην έχει εξακριβωθεί αν πυροβόλησαν και οι δύο με τα καλάζνικοφ ή

μόνο ο ένας. Αυτό θα αποκαλυφθεί από τη βαλλιστική εξέταση που διενεργείται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Οι εικόνες που προέρχονται από τις κάμερες τόσο των γραφείων της Ν.Δ όσο και της Τροχαίας, δείχνουν και τρίτο άτομο, το οποίο οδηγούσε το Ι.Χ..

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στο καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο. Η φωτιά κατέστρεψε εντελώς το εσωτερικό του οχήματος ωστόσο οι αστυνομικοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία και να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα ή DNA των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα