«Οι κάλπες θα κρίνουν τις εξελίξεις»

Την εκτίμηση ότι στις επερχόμενες εκλογές η πλειοψηφία των Ελλήνων θα δείξει πως η ελληνική κοινωνία θέλει να μείνουν τα πράγματα ασφαλή και σταθερά διατυπώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Έθνος.

«Οι Έλληνες θέλουν να προστατεύσουν και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις σκληρές θυσίες που υπέστησαν, οι οποίες

ήδη πιάνουν τόπο», σχολίασε προσθέτοντας: «Ο ελληνικός λαός, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της απάντησής του, θα απαντήσει στο αν θα απομακρυνθεί το ενδεχόμενο νέων εκλογών».

«Ο λαός με την ψήφο του στις 25 Μάη θα απαντήσει και για το αν αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε κάνοντας πρόβλεψη ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών χαρακτηρίζοντας «ωμό και άτεχνο τον τρόπο κομματικοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ των δημοτικών εκλογών».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε παράλληλα πρόσκληση πανστρατιάς προς «όλα τα στελέχη και τις αντιλήψεις της προοδευτικής παράταξης» εκτιμώντας ότι είναι τώρα η ώρα να αξιοποιηθούν στην κυβέρνηση εθνικής ανάγκης όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του έθνους».

«Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή», τόνισε μιλώντας για την ανάγκη ανασυγκρότησης της παράταξης, δηλώνοντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την πολιτική σταθερότητα.

Όσον αφορά τα ποσοστά της ΧΑ, έκανε λόγο για «πρόβλημα δημοκρατικών αντανακλαστικών σε σχέση με ένα ναζιστικό μόρφωμα που λειτουργεί ως κέλυφος μιας εγκληματικής οργάνωσης, κατά της οποίας έχει ασκηθεί σωρεία ποινικών διώξεων.

«Κακώς συνεπώς συνδέουμε τα φαινόμενα αυτά κατά τρόπο ευθύγραμμο με την οικονομική κρίση» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα