Οι γυναίκες στην Ιαπωνία «ψήφισαν» iPhone

Αν και αρχικά το iPhone δεν φαινόταν να σημειώνει εξαιρετικές πωλήσεις στην ιαπωνική αγορά, η οποία είναι η νούμερο 1 για gadgets και νέες τεχνολογίες, τελικά οι... γυναίκες έσωσαν την τιμή της Apple.

«Το iPhone ήταν μια τεράστια επιτυχία για τον γυναικείο πληθυσμό της χώρας, Οι γυναίκες το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και το iPhone

3G σύντομα έγινε σύμβολο στην μόδα της χώρας. Το γεγονός ότι μπορούσαν να του προσθέτουν και ευφάνταστες θήκες και να του αλλάζουν την εμφάνιση κατά το δοκούν βοήθησε ακόμη περισσότερο ώστε το iPhone να γίνει το αγαπημένο τους gadget σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στην Ιαπωνία ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι πάροχοι ποτέ δεν φαντάστηκαν πως το κινητό της Apple που είχε μόνο τα απαραίτητα σαν υπηρεσίες θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις τότε συσκευές της χώρας που είχαν από e-wallet μέχρι και TV», αναφέρει το Fortune.

Σημαντικό ρόλο στην άνοδο του iPhone έπαιξε και η απόφαση της Apple να πάει κόντρα σε πρακτικές, όπως της Nokia και της Samsung που προσαρμόζανε το software των συσκευών ανά πάροχο και έτσι ίδια μοντέλα κυκλοφορούσαν με διαφορετικό software. To iPhone παρέμεινε με το ίδιο software ανεξάρτητου συμβολαίων και παρόχων και αυτό ήταν κάτι που άρεσε στον κόσμο ιδιαίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα