Οι έλεγχοι στα ταξί έβγαλαν… «λαβράκια»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο ένας, επέστρεφε ρέστα στους επιβάτες δίνοντάς τους πλαστά χαρτονομίσματα! Ο δεύτερος είχε θέσει σε λειτουργία σε απλές διαδρομές τη διπλή ταρίφα! Ο τρίτος έδειξε στους τροχονόμους πλαστή Ειδική Άδεια Οδήγησης η οποία και κατασχέθηκε!

Είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποίησαν άνδρες και γυναίκες των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της τροχαίας Αττικής. Οι έλεγχοι έγιναν σε οδηγούς ταξί οι οποίοι περίμεναν… κούρσα στα ΚΤΕΛ

Λιοσίων και στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων.

Συγκεκριμένα από τους ελέγχους προέκυψε ότι 59χρονος ιδιοκτήτης ταξί, κατείχε πλαστά χαρτονομίσματα για τα ρέστα των επιβατών.

Στο ταξί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα. Τα 95 βρέθηκαν στην κατοχή του ενώ πλαστό χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ βρέθηκε στα χέρια του επιβάτη ο οποίος μόλις είχε λάβει τα… ρέστα του για το κόστος της διαδρομής.

Ενας 55χρονος οδηγός σε ταξί ιδιοκτησίας τρίτου, πιάστηκε να επεμβαίνει στην λειτουργία του ταξιμέτρου και συγκεκριμένα ρυθμίζοντας το σε διπλή ταρίφα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για τον συγκεκριμένο οδηγό η Τροχαία τονίζει ότι έχει επανειλημμένως εντοπισθεί κατά το παρελθόν να προβαίνει στην κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση των επιβατών, εισπράττοντας με τον ίδιο τρόπο υπερβολικό κόμιστρο.

Ενας 52χρονος οδηγός ταξί ιδιοκτησίας επίσης τρίτου, επέδειξε κατά τον τροχονομικό έλεγχο πλαστή Ειδική Άδεια Οδήγησης η οποία και κατασχέθηκε!

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το άρθρο Οι έλεγχοι στα ταξί έβγαλαν… «λαβράκια»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα