Οι άντρες προτιμούν τα ραντεβού με... τις ξανθές!

Η ρήση «οι άντρες προτιμούν τις ξανθές» δεν είναι ποτέ εκτός “μόδας”, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση οι πιθανότητες να ζητήσει ένας άντρας ραντεβού σε μια ξανθιά είναι περισσότερες απ΄ότι σε καστανή. Η έρευνα βρετανικού site, η οποία αναλύει τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι άνθρωποι όταν επιλέγουν το κατάλληλο άτομο για ραντεβού, έδειξε επίσης ότι το 27% των αντρών προτιμούν τις γυναίκες… με μπούκλες! Ευτυχώς για την πλειοψηφία των γυναικών, μόνο το

2% των αντρών θέλουν οι υποψήφιες για το ιδανικό ραντεβού να έχουν τις αναλογίες μοντέλου!
Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι το 8% των αντρών θεωρούν τον όμορφο… πισινό σημαντικό στοιχείο σε μια γυναίκα, που θα της ζητούσαν ραντεβού και το 7% το στήθος. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες δηλώνουν ότι προτιμούν έναν σύντροφο με όμορφο πρόσωπο (όμορφα μάτια και γλυκό χαμόγελο), αντί για κάποιον με εντυπωσιακό κορμί.
Ο ψυχολόγος Simon Moore αναφερόμενος στην έρευνα είπε: «Η κοινωνία έχει δημιουργήσει μια κόντρα ξανθών-καστανών. Περισσότερες ξανθές παρά καστανές εμφανίζονται στην τηλεόραση και στις ταινίες, οπότε τις βρίσκουμε περισσότερο ελκυστικές. Όσο περισσότερο βλέπουμε κάτι στην καθημερινή μας ζωή, τόσο μας αρέσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα