Οι Stereo MC’S στην Ελλάδα στις 29 Νοέμβρη

Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ηλεκτρονικής σκηνής, οι Stereo MC’S, θα βρεθούν ξανά στη χώρα μας για ένα μοναδικό live.

Οι Stereo MC’S έρχονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin 205 για ένα ξεχωριστό full band show το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.

Οι Stereo MC’s

σχηματίστηκαν το 1985 από τον Rob Birch και τον Nick Hallam. Ήταν το πρώτο βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να μπει στα single charts της Αμερικής με το single τους “Elevate my mind”, από το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο “Supernatural”, ενώ το άλμπουμ “Connected”, τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως, τους χάρισε δύο British Music Awards και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.

Το 2001 κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο “Deep Down And Dirty” που συνδύαζε το filth με το funk, το οποίο τους έφερε και πάλι στο προσκήνιο μετά την μεγάλη επιτυχία του “Connected”. Η κριτική του Time Out για το Glastonbury Festival του 2005, τους χαρακτήρισε ένα από τα καλύτερα ζωντανά χορευτικά πράγματα μαζί με τους Coldplay, τους Kaiser Chiefs και τους Razorlight.

Στην τριαντάχρονη πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums και όπως σημειώνει ο Rob Birch: «Απλώς δεν εκδίδουμε ό,τι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ ό,τι ανοησία γράφει».

Τιμές εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 23€

Gagarin 205, Λιοσίων 205

Keywords
Τυχαία Θέματα