Οι Depeche Mode στις 10 Μαΐου στην Αθήνα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το μουσικό γεγονός της χρονιάς και την επιστροφή του θρυλικού συγκροτήματος των Depeche Mode, στις 10 Μαΐου στη χώρα μας στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Ήδη τα εισιτήρια vip και τα vip

packages έχουν εξαντληθεί, ενώ περισσότερα από 20.000 εισιτήρια έχουν προπωληθεί.
Μπορεί πριν από τέσσερα χρόνια το αθηναϊκό κοινό να απογοητεύτηκε, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε - λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Dave Gahan, αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την ιστορική μουσική συναυλία.

Η Ελλάδα θα είναι ο δεύτερος σταθμός του συγκροτήματος μετά το Τελ Αβίβ στις 7 Μαΐου. Συγκεκριμένα, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.

Τη συναυλία της 10ης Μαΐου, θα ανοίξουν οι Έλληνες Space Blanket οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terra Vibe Park λίγο πριν βγουν οι Depeche Mode,.

Οι Depeche Mode θα βρεθούν επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, το Stade De France στο Παρίσι, το Locomotive Stadium της Μόσχας και το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα