ΟΑΣΘ: Τέλος στην επίσχεση μετά από 12 ημέρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν απόψε, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή της επίσχεσης εργασίας από τις 5 το πρωί.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης:

“Βρέθηκε ο τρόπος να μας βάλουν τη μισθοδοσία του μήνα Ιουλίου στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και

αν και μας οφείλουν ακόμα Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εμείς σε ένδειξη καλής θέλησης βγάζουμε τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης”. Ο κ. Τσερμενίδης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως “τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα” και πως αν κριθεί σκόπιμο, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα προχωρήσουν και πάλι σε κινητοποιήσεις, ενώ διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων δεν προχώρησε νωρίτερα στη κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό του ΟΑΣΘ, ενώ κάλεσε τον υπουργό να πει ευθέως “αυτό που έχει στο μυαλό του για τη λειτουργία του οργανισμού”.

Ανακουφισμένος ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης εμφανίστηκε ανακουφισμένος από τη σημερινή εξέλιξη και δήλωσε στο ΑΠΕ πως εύχεται “για αίσιο τέλος στα ζητήματα του οργανισμού συνολικά, στη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής στην Αθήνα, στη 1 μετά το μεσημέρι, όπου θα γίνει και με τη συμμετοχή στελεχών απο τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων και Οικονομικών”.

Το άρθρο ΟΑΣΘ: Τέλος στην επίσχεση μετά από 12 ημέρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα