Ο Βουτσάς με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο (Φώτο)

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά σχετικά με το φόβο του απέναντι στη Χρυσή Αυγή, το ακροδεξιό κόμμα απάντησε αναρτώντας στην ιστοσελίδα της μια φωτογραφία του ηθοποιού να σπάει αυγά με τον δικτάτορα της Χούντας των συνταγματαρχών Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ειδικότερα ο Κώστας Βουτσάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για την Χρυσή Αυγή

απάντησε:

«Δε θέλω να πω τίποτα για την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι μη με δείρουν, φοβάμαι μη μου σπάσουν το σπίτι, φοβάμαι μη με κάψουν, γι’ αυτό δεν μιλάω εναντίον της Χρυσής Αυγής. Άμα πω κάτι εναντίον της υπάρχει κίνδυνος να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να δείρουν τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Γι’ αυτό δεν λέω ποτέ κακό για την Χρυσή Αυγή, το’ πιασες;».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήρθε «πληρωμένη» και μέσω της ιστοσελίδας της έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη φωτογραφία του ηθοποιού με τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο και σχολιάζοντας κάτω από τη φωτογραφία το εξής: «Απορία: Ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του;»..

Keywords
Τυχαία Θέματα