«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να οξύνει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα»

Για προσπάθεια όξυνσης του πολιτικού κλίματος ελλείψει ρεαλιστικών προτάσεων από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Η κοινωνία έχει αυτή την ώρα πολύ σοβαρά προβλήματα και χρειάζεται

ηρεμία. Όχι την όξυνση του πολιτικού κλίματος που εσείς δημιουργείτε» δήλωσε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Ανδριανός, παρατηρώντας ότι «ενώ αυτές οι τρεις ημέρες ήταν μια καλή ευκαιρία, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τις όποιες εναλλακτικές προτάσεις του, αυτό δεν συνέβη. Αντιθέτως, επιχειρεί να οξύνει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα». «Πράγματι, η κοινωνία βιώνει μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση για την οποία κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Αλλά η δυσαρέσκεια δεν αρκεί. Δεν αρκούν και τα ευχολόγια. Χρειάζεται υπευθυνότητα, προκειμένου να επιλεγούν οι καλύτερες λύσεις ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές» είπε ο υφυπουργός.

Με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, ότι πρέπει να μπει στο περιθώριο ο πρωθυπουργός γιατί «η χώρα βαδίζει στο άγνωστο με τον διαπραγματευτή τής ονομασίας των Σκοπίων», ο υφυπουργός Αθλητισμού, σημείωσε ότι «δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τα όσα απαράδεκτα είπε ο βουλευτής κατά του πρωθυπουργού γιατί ο λαός βλέπει και κρίνει. Βλέπει την προσπάθεια που δίνει καθημερινά ο πρωθυπουργός για να βγάλει τη χώρα από αυτή την πρωτοφανή κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα