Ο Σάκης μιλά για όλα: «Το σπίτι μου είναι παιδική χαρά»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανανεωμένος και με διάθεση να εντυπωσιάσει τους πολλούς φανατικούς θαυμαστές του, επιστρέφει στις πίστες ο πολυτάλαντος Σάκης Ρουβάς. Μετά από ένα οκτάμηνο sold out εμφανίσεων ο Σάκης ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους πάντες στην πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτώβρη. Δίπλα του πάνω στη σκηνή θα βρίσκεται η αγαπημένη Πάολα ενώ θα συμμετέχουν η Τάμπτα, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή! Το πολυαναμενόμενο #Stardome, όπως ονομάζεται το μουσικό πρόγραμμα

έχει από τώρα κλέψει τις εντυπώσεις και είναι πρώτο θέμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Ανυπομονώ για τη συνεργασία με την Πάολα και την Τάμτα, γιατί πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα» δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» ενώ μοιράστηκε με το κοινό του τον ενθουσιασμό αλλά και την αγωνία του για τη συνεργασία που θα προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση το φετινό χειμώνα.

Χρόνο προσπαθεί να βρει όμως και για την άλλη του μεγάλη αγάπη, το θέατρο– ένας χώρος στον οποίο επίσης έχει αφήσει τα σημάδια του.

«Αγαπώ πολύ το θέατρο κι όποτε έχω την ευκαιρία τρέχω να δω παραστάσεις», αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι ετοιμάζει.

Τίποτε όμως από όλα αυτά δε μπορεί να κάνει το Σάκη να λάμψει τόσο, όσο οι στιγμές που αναφέρεται στην οικογένεια του. Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο Σάκης Ρουβάς μιλά με συγκινητικό τρόπο για τα παιδιά του και λέει πως το σπίτι είναι γεμάτο από παιδικές φωνές και γέλια: «Γίνεται χαμός σπίτι με τα τέσσερα παιδιά, παιδικός σταθμός πια το σπίτι«.

Όσο για τον δεύτερο «άντρα» της οικογένειας, το όνομα του θα ξεκινά από «Α» χωρίς όμως όμως να έχουν καταλήξει. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία που έχει ο πρώτος γιος του στο νέο αγόρι της οικογένειας με την ευτυχία να ξεχειλίζει από τα μάτια του.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

Το άρθρο Ο Σάκης μιλά για όλα: «Το σπίτι μου είναι παιδική χαρά» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα