Ο πόνος τσακίζει τα κόκαλα των γονιών των θυμάτων: «Μαμά σε αγαπώ. Περνάω τέλεια, ευχαριστώ που με άφησες» (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ αρχίζουν να αναγνωρίζονται.

Ο πόνος, τσακίζει τα κόκαλα των γονιών και ολόκληρη η χώρα έχει παγώσει.

Οι προσωπικές ιστορίες ανατριχιάζουν.

Μεταξύ αυτών μια 15χρονη κοπέλα, που η μητέρα της έψαχνε απεγνωσμένα χθες μιλώντας για το παιδί της σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα, αλλά και μια θεία που μπήκε μπροστά για να σωθεί η ανιψιά της.

Τα ξημερώματα σήμερα η τραγική μητέρα της 15χρονης Ολίβια Κάμπελ έμαθε αυτό που δεν αντέχει κανένας γονιός να ακούσει.

Η

κόρη της είναι ανάμεσα στους 22 ανθρώπους που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Μάντσεστερ Αρένα, στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Είχε μιλήσει με το παιδί της την ώρα της συναυλίας, λίγο πριν η τραγουδίστρια βγει στη σκηνή: «Περνάω υπέροχα, σε ευχαριστώ πολύ που με άφησες να έρθω, σ’ αγαπώ»…

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένο μου, πολύτιμο, πανέμορφο κορίτσι Ολίβια Κάμπελ, σε πήρανε πολύ- πολύ γρήγορα, πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους και να συνεχίσεις να χαμογελάς, η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ», έγραψε για να ενημερώσει όλο τον κόσμο που έψαχνε όλη μέρα χθες μαζί της την κόρη της.

Η 15χρονη Ολίβια Κάμπελ

Οι γονείς της μιλούν για το κορίτσι τους…

Η μητέρα της μικρούλας Σάφι Ρόουζ Ρούσος, της οκτάχρονης που ήταν το νεαρότερο θύμα της τραγωδίας, νοσηλεύεται τραυματισμένη και ακόμα δεν ξέρει την τραγική πραγματικότητα…

Η 32χρονη Κέλι Μπρούστερ είχε πάει με την αδερφή της και την μικρή ανιψιά της στην συναυλία. Την ώρα που εξερράγη ο βομβιστής αυτοκτονίας, η γυναίκα αγκάλιασε το παιδί και δέχτηκε εκείνη στο κορμί της τα θραύσματα, που την πήραν την ζωή.

Το άρθρο Ο πόνος τσακίζει τα κόκαλα των γονιών των θυμάτων: «Μαμά σε αγαπώ. Περνάω τέλεια, ευχαριστώ που με άφησες» (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα