Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μια μουσικοθεατρική ουτοπία για δίκαιη αναδιανομή του πλούτου. Η διαδραστική λαϊκή κωμωδία, που παίχτηκε με επιτυχία όλο τον χειμώνα και απέσπασε τον ενθουσιασμό θεατών και κριτικών. Μία πρωτοποριακή πρόταση πάνω σε ένα σύγχρονο και πολιτικό ανέβασμα του Αριστοφάνη. Μια παράσταση γιομάτη θεατρικό πλούτο, χιούμορ και χάρι, αναγεννώσα τον Αριστοφάνη από την τέφρα του ηφαιστειακού ποιητικού του πνεύματος... Ένα ιδεώδες σύνολο ηθοποιών σπάνιο σήμερα στο θεατρικό

πρωταγωνιστικό σύνολο του ενός, ή του κανενός... Από τους Πλούτους που έχω, ή και δεν έχω δει, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν αναμφισβήτως ο καλύτερος... (Πάρις Τακόπουλος). «...Μια φρέσκια, ευφάνταστη και ευφρόσυνη παράσταση με έντονο, όχι τετριμμένο πολιτικό στοιχείο... Ένα θέαμα που διασκεδάζει και προβληματίζει... Μια ισοκέφαλη ομάδα - μελίσσι ηθοποιών... (Λέανδρος Πολενάκης). «...Ένας ζουμερός, ζωντανός, λαϊκός Αριστοφάνης...» (Μαρώ Τριανταφύλλου).

Στο Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Δήμου Περάματος, το Σάββατο 14 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ., Τιμή Εισιτηρίου: 6 Ευρώ προπώληση, 8 Ευρώ στο ταμείο του Θεάτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα