Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ολλανδό «σκύλο» Μαντούρο

Η περίπτωση του Εντβινγκ Μαντούρο εξετάζεται σοβαρά, όπως τουλάχιστον επιβεβαιώνεται από κύκλους της ΠΑΕ, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος Ολλανδός αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως κεντρικός αμυντικός, ανήκει από το 2012 στην ισπανική Σεβίλλη. Άρχισε την καριέρα του από τον Άγιαξ, στον οποίο ανήκε για 5 χρόνια (από το 2003 έως το 2008), πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια και από το 2012 αγωνίζεται

στην Σεβίλλη. Είναι 22 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, ενώ πριν από το 2012 οι σεζόν του με Αγιαξ και Βαλένθια ήταν γεμάτες με συμμετοχές.

Ο Μαντούρο ανδρώθηκε στον Αγιαξ, αφού προτού καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα του "Αίαντα", αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής. Είχε αναδειχθεί ο πιο ταλαντούχος παίκτης του Αγιαξ το 2005, ενώ κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας με την Βαλένθια, τρία σούπερ Καπ και δύο Κύπελλα Ολλανδίας με τον Αγιαξ.

Πάντως, χαρακτηριστικό του είναι πως τρέχει ασταμάτητα και μαρκάρει πολύ στενά τους αντιπάλους, γι΄αυτό και πολλοί τον έχουν παρομοιάσει με... σκύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα