Ο Π. Σκουρλέτης για το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ-Κατσέλη

«Η κα Κατσέλη, φαντάζομαι, κατέθεσε τις δικές της προθέσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την δήλωση της κ. Κατσέλη στην οποία προανήγγειλε τη συνεργασία της, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση www.readyo.gr, διέψευσε ότι υπάρχει συζήτηση με την κ. Κατσέλη, η οποία έχει χρονοδιάγραμμα τριών μηνών, όπως η ίδια άφησε πριν από δύο ημέρες να εννοηθεί.

«Δεν υπάρχει κανενός άλλου

είδους συζήτηση που να είναι σε εξέλιξη και να προδιαγράφει μάλιστα μια κατάληξη, σαν αυτή που μου λέτε, εντός του επόμενου τριμήνου. Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής», είπε συγκεκριμένα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες αντιστρατεύονται το μνημόνιο, όμως «από εκεί και πέρα, αυτό το οποίο η κυρία Κατσέλη παρουσίασε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι «συμφωνία η οποία να έχει κλείσει, να έχει δρομολογηθεί και να επίκειται να ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, δεν ισχύει» και είπε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν αναμένεται κάτι «ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως».

Keywords
Αναζητήσεις
flert p
Τυχαία Θέματα