Ο Μιραλάς «παίζει μπάλα» με Άρσεναλ, Έβερτον και Ολυμπιακό!

Στο κυνήγι της καλύτερης προσφοράς βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού με τις αγγλικές ομάδες Άρσεναλ και Έβερτον.

Ενώ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσαν έφερναν τον Βέλγο επιθετικό στην Έβερτον, ο ίδιος ο παίκτης έβαλε στο «παιχνίδι» και την Άρσεναλ, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα να μείνει στον Ολυμπιακό.

Όπως

δείχνουν τα πράγματα, ο Μιραλάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Έβερτον, ωστόσο δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος από την προσφορά της ομάδας˙ για τον λόγο αυτό, «πιέζει» μέσω της Άρσεναλ. Ταυτόχρονα, «προειδοποιεί» τις ομάδες που τον διεκδικούν πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει στο «λιμάνι», εάν οι προσφορές τους δεν τον ικανοποιούν.

Μάλιστα, ο Βέλγος επιθετικός, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Het Nieuwsblad», αποκαλύπτει όλη αυτήν την πλοκή που έχει πάρει το θέμα της μεταγραφής του: «Υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα να αγωνιστώ στην Premier League. Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ και οι φήμες αυτές είναι αληθινές. Μία ενδεχόμενη μετακίνησή μου στην Αγγλία θα είναι ένα θετικό νέο για μένα και την οικογένειά μου, αλλά και μία καλή ευκαιρία για την καριέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα