Ο Κουρουμπλής επιτέλους, παραδέχθηκε ότι πήγε στο εξωτερικό τις κρίσιμες μέρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στην υπόθεση της καθυστέρησης της κυβέρνησης να πάρει μέτρα για τη ρύπανση, με τον υπουργό Ναυτιλίας να απαντά στις κατηγορίες που τον ήθελαν να είναι στο Λονδίνο.

Οι επιθέσεις ως τώρα, εστίαζαν στο γιατί άργησε να επιστρέψει από τη βρετανική πρωτεύουσα, ωστόσο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη

όταν έγινε το ναυάγιο και πως αναχώρησε όχι την επόμενη αλλά τη μεθεπόμενη, δηλαδή τη Δευτέρα, για Λονδίνο.

«Στις 8 το βράδυ είχα μια ενημέρωση ότι η προσπάθεια στεγανοποίησης είχε φτάσει στο 80%. Τη Δευτέρα το πρωί είχα μια ενημέρωση ότι η προσπάθεια στεγανοποίησης έφτασε στο 95% και πήγα στο Λονδίνο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε πως «αν ήμουν εδώ θα το είχα στεγανοποιήσει πιο νωρίς».

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πήγε να διαπραγματευτεί τη μετεγκατάσταση οργανισμών αλληλασφάλισης στον Πειραιά

Το υπουργείο Ναυτιλίας νωρίτερα είχε εκδώσει μια ανακοίνωση για το ταξίδι του κ. Κουρουμπλή στο Λονδίνο.

Όπως τονίζεται, ο υπουργός Ναυτιλίας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Βρετανό Υφυπουργό Μεταφορών αρμόδιο για Ναυτιλία John Hayes, με τον Υπουργό Μεταφορών Chris Grayling και με τον Γ.Γ. του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) Kitack Lim.

Παράλληλα, σημειώνει ότι έγιναν επαφές με οργανισμούς ναυτιλιακής αλληλασφάλισης που εδρεύουν στο Λονδίνο προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς μελλοντική έδρα τους μετά το Brexit.

Το άρθρο Ο Κουρουμπλής επιτέλους, παραδέχθηκε ότι πήγε στο εξωτερικό τις κρίσιμες μέρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα