Ο “κακός” της ο καιρός...

Δεν ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νοτς Κάουντι εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Το παιχνίδι διεκόπη στο ημίχρονο και ενώ η ΑΕΚ έχανε με 1-0.

Στα 45 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο, οι πολλές απουσίες και η κόπωση από την προετοιμασία ήταν φανερά στοιχεία για το “δικέφαλο” που δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός. Η Νοτς Κάουντι δημιούργησε πολλά προβλήματα στην κιτρινόμαυρη άμυνα και στο 18ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ

με τον Τζατζ μετά από ασυνεννοησία των Αγιρίμπα και Τσαμουρλίδη.
Το χειρότερο όμως ήρθε λίγο αργότερα για την “Ένωση” καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Ρότζερ Γκερέιρο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στον έξω μηνίσκο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Μπιαλκόφσκι, Μπίσοπ, Σμιθ, Λίκοκ, Λιντλ, Τζατζ, Χιουζ, Άρκουϊν, Λαμπαντί, Μπουκάουντ, Γουΐλιαμς.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Αγκιρίμπα, Λαγός, Ρίκκα, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο (38’ Κοτσαρίδης), Παυλής, Σταματής.

Βλάχος: «Βλέπω να μην γίνεται τίποτα από αυτά που ζητάω για μεταγραφές»

Χείμαρρος ο προπονητής της ΑEK Βαγγέλης Βλάχος μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Ο έμπειρος τεχνικός “άστραψε και βρόντηξε”: «Σήμερα δεν είχαμε στόπερ, έπαιξε αναγκαστικά εκεί ο Αγκιριμπά, που δεν το κρύβω είναι για να φύγει το παιδί, αλλά υπάρχει κάτι με το συμβόλαιο του και δεν μπορεί ακόμη να φύγει», είπε αρχικά ο Βλάχος και συνέχισε:
«Ο Τσαμουρλίδης έπαιξε εκεί επίσης αναγκαστικά, με ενδιαφέρει πολύ, όταν πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, πρέπει να δεις πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για την ομάδα, μιλάω για τον Τσαμουρλίδη, που αν και είναι αριστερό μπακ, δεν ήταν αυτός που έπρεπε».
Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε επίσης: «Είστε η μόνη ελπίδα του ΑΕΚτζή, το είπα πάλι σήμερα στα παιδιά. Δεν μου αρέσει επίσης που για να αναπτερώσει το ηθικό της η ομάδα, πρέπει να δεχθούμε γκολ. Αυτά είναι για μικρές ομάδες, εδώ είναι η ΑΕΚ. Τα παιδιά είναι εκπληκτικά στην συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να καταλάβουν ότι το σήμα που φορούν τους δίνει αέρα. Όπως λέει και το σύνθημα της Λίβερπουλ, δεν είναι μόνοι τους. Υπάρχει τόσος κόσμος μαζί τους».
Σχετικά με τον αγώνα υποστήριξε: «Η κυκλοφορία της μπάλας σήμερα δεν ήταν άσχημη, φτάσαμε 3-4 φορές μπροστά στον αντίπαλο, αν ήμασταν πιο ήρεμοι, ίσως ήταν καλύτερα», επεσήμανε ο προπονητής, ο οποίος έσπευσε να αναφερθεί και σε κάποια πρόσωπα που τον έχουν κερδίσει στην προετοιμασία της «Ενωσης».
«Ο Γροντής είναι η ευχάριστη έκπληξη, όπως και ο Κουρέλλας. Ο Παυλής είναι ευχάριστη έκπληξη, αν και με παραπάνω κιλά, ο Καλογερής είναι επίσης καλός. Ο Κοντοές μαθαίνω πάει καλά στην αποθεραπεία του, αλλά ήταν λάθος του που δεν το έφτιαξε το καλοκαίρι που καθόταν», επεσήμανε ο προπονητής της «Ενωσης» και κατέληξε: «Βλέπω να μην γίνεται τίποτα από αυτά που ζητάω για μεταγραφές. Δεν θέλω θα γίνω γραφικός. Μένω με αυτά τα παιδιά, αν έρθουν μεταγραφές ας έρθουν. Ηξερα που ερχόμουν, αν και όχι σε τέτοιο βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα