Ο εκπληκτικός Οτσόα σταμάτησε Νεϊμάρ και Βραζιλία

Επάνω στον εκπληκτικό Οτσόα έπεσε η Βραζιλία με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με το Μεξικό, ενώ κινδύνεψε κιόλας από τους αντιπάλους της. Ο Οτσόα σταμάτησε σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις τους παίκτες της Βραζιλίας, με την απόκρουση του στην κεφαλιά του Νειμάρ, στο 25΄, να είναι εκπληκτική.

Παρά το 0-0 το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε ρυθμό και ένταση και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με την Βραζιλία να έχει στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής

ημέρας, το Βέλγιο κέρδισε την Αλγερία με 2-1, χάρις σε γκολ των Φελαϊνί (70΄) και Μέρτενς (80΄), ενώ για την Αλγερία που προηγήθηκε στο σκορ, το γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Φεγκουλί στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ρωσία και η Κορέα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι Κορεάτες προηγήθηκαν με τον Κι Λη στο 68΄για να απαντήσουν οι Ρώσοι έξι λεπτά αργότερα (74΄) με τον Κερζάκοφ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Αυστραλία – Ολλανδία (19:00 ΝΕΡΙΤ), Ισπανία – Χιλή (22:00 ΝΕΡΙΤ) και Καμερούν – Κροατία (01:00 ΝΕΡΙΤ).

Keywords
Τυχαία Θέματα