Ο «χαρούμενος» Μουρίνιο στην Τσέλσι

Πριν από εννέα χρόνια, η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητή της Τσέλσι είχε αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα, γιατί τότε ειπώθηκε για πρώτη φορά η φράση "Special One", ο "Εκλεκτός", που απο τότε συνοδεύει τον Πορτογάλο. Περίπου 250 δημοσιογράφοι απ' όλον τον κόσμο βρέθηκαν σήμερα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όχι απαραίτητα ευελπιστώντας σε κάτι ανάλογο.

Όμως, η δεύτερη... πρεμιέρα του Μουρίνιο στην Τσέλσι ήταν δεδομένο ότι θα βγάλει νέες "ατάκες", λιγότερο ιστορικές, ωστόσο έχει πάντοτε ξεχωριστό ενδιαφέρον να

παρίσταται κανείς σε μία τέτοια ομιλία του 50χρονου προπονητή. «Προσπαθώ να σας δώσω αυτό που θέλετε, αλλά δεν μπορώ να έχω πάντα μια καλή ατάκα!» δικαιολογήθηκε ο Μουρίνιο, όταν ρωτήθηκε αν προβλέπεται κάτι... παρόμοιο με το "Special One" για σήμερα!

«Αυτή τη στιγμή θέλω να δουλέψω. Είμαι ταπεινός, όσο κι αν μερικές φορές φαίνεται το αντίθετο, όμως είμαι» πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Ιντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για τη νέα Τσέλσι που δημιουργεί: «Το 2004 η μεγάλη δύναμη ήταν η Αρσεναλ, που είχε κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα και είχε φανταστική ομάδα. Τώρα η εικόνα είναι διαφορετική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πήραν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, η Αρσεναλ και η Τότεναμ ανεβαίνουν, ενώ κι η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς θα είναι ανταγωνιστική. Αν διάλεγα παρατσούκλι γι' αυτή τη σεζόν θα έλεγα ότι είμαι "ο χαρούμενος"!», είπε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα