Ο Ατρόμητος «ξέρανε» τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε ένα ματς που και τα τρία γκολ ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Το ματς

Ένα σουτ του Τόνσο και άλλο ένα του Λεοζίνιο στο 31′ και στο 35′ αντίστοιχα καταγράφηκαν στο φιλμ του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση ήταν εμφανής στους παίκτες του Ηρακλή. Έτσι ο Ατρόμητος πήρε την μπάλα, είχε την κατοχή και πίεζε περισσότερο.

Έτσι έφτασε σε ευκαιρίες όπως αυτή του Λημνιού στο 64′ (πριν οπλίσει τον πρόλαβε ο Ζιαμπάρης), τη κεφαλιά του Φυτανίδη στο 66′ και το πλασέ του Λε Ταλέκ με εξουδετερομένο τον Χουάντερσον στο 74′ που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μπαρτολίνι.

Από την άλλη ο Ηρακλής αφού δεν έκανε γκολ την απίθανη ευκαιρία στο 71′ του Μοντέιρο (ολομόναχος στο ύψος του δευτέρου δοκαριού σούταρε άουτ) και με τη κούραση και τα προβλήματα να βαραίνουν τα πόδια των παικτών του, δέχθηκε το γκολ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες στο 79′.

Ο Λουκίνας στο 84′ έγινε τελικός αποδέκτης μίας προσπάθειας του Πασά και με πλασέ νίκησε τον Γκορμπούνοφ και έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Ατρόμητος όμως εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και απάντησε και με δεύτερο γκολ με τον Τόνσο στο 88′.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου, Ρούσσος, Μοντέριο, Λεοζίνιο, Λουκίνας, Λάμπρου(46′ Πασάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο, Βασιλείου(71′ Στόιτσεφ), Παπαδόπουλος(74′ Λε Ταλέκ)

Το άρθρο Ο Ατρόμητος «ξέρανε» τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα