Ο απευθείας δίαυλος επικοινωνίας

Μπορείς ακόμη να συνεργάζεσαι και με τον μεγαλύτερο ατζέντη του κόσμου όπως είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Μέντες.  Ο λόγος για τον Ευάγγελο Μαρινάκη τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε, οι σχέσεις του οποίου μα τον Μέντες βρίσκεται στα καλύτερα της! Είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει άμεση και συχνή επικοινωνία με το Ζόρζε Μέντες. Έχει ανοίξει «ο

απευθείας δίαυλος επικοινωνίας» μεταξύ τους!

Τι γίνεται με τον Αντόνιο Κορδόν; Θα ρωτήσει κάποιος. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού καταλαβαίνει πλήρως το μέγεθος του Ζόρζε Μέντες και φυσικά κατανοεί πως δεν είναι δυνατό να μη μιλάει απευθείας ο ιδιοκτήτης τριών ομάδων με τον πιο δυνατό παίκτη στην αγορά των ατζέντηδων παγκοσμίως.

Έτσι συνεχίζει το έργο του, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το Βαγγέλη Μαρινάκη το καλοκαίρι. Το έργο του είναι να βρίσκει μέσω του δικτύου του νέους Έσε και Ορτέγκα. Και βέβαια να εξασφαλίσει τον πολλαπλασιασμό της ποδοσφαιρικής χρηματιστιριακής αξίας των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και των άλλων ομάδων ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αυτό κάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο απευθείας δίαυλος επικοινωνίας,