Ο Special One «ξαναχτύπησε»

Ενώ το ερώτημα «μένει ή φεύγει ο Μουρίνιο» από τη Ρεάλ, παραμένει ως άλυτο μυστήριο, ο πορτογάλος προπονητής, παραχώρησε την Τρίτη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Ρεάλ με τη Μάλαγα θολώνοντας τα νερά. Ο Special One, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας του και όχι μόνο, με καθόλου κολακευτικά σχόλια...
«Μου αρέσει ένα άλλο προφίλ τερματοφύλακα, όπως στον Κασίγιας αρέσει περισσότερο σαν προπονητής ο Ντελ Μπόσκε ή ο Πελεγρίνι. Όσο είμαι εγώ στη Ρεάλ θα παίζει ο Ντιέγκο Λόπεθ, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να σέβονται την απόφαση του προπονητή για το ποιός θα παίζει και αυτή είναι η απόφασή μου», τόνισε ο Μουρίνιο.
Αναφορά έκανε και στη δήλωση του Πέπε που είχε πει πως: ο Κασίγιας χρειάζεται «περισσότερο σεβασμό»: «Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, απλά να είσαι λογικός για να καταλάβεις ότι ο Πέπε είναι απογοητευμένος. Δεν είναι εύκολο για κάποιον που είναι 31 ετών να έχει χάσει τη θέση του από έναν 19χρονο, τον Βαράν», είπε ο Μουρίνιο.
Ο πορτογάλος μίλησε και για τον Ινιέστα, που είχε υποστηρίξει τον Κασίγιας: «Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι νομίζει. Αλλά θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για την εικόνα της ομάδας του χωρίς τον Μέσι, πόσο διαφορετική ήταν στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Μουρίνιο.
Τέλος, σχετικά με το μέλλον του, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως «εγώ σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ».

Το ερώτημα όμως παραμένει. Τον πίστεψε κανείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα