Ο «Harry Potter» τρελαίνεται με την ιδέα ότι τα περιοδικά τον θεωρούν gay!

Ο Daniel Radcliffe είχε θορυβηθεί με την ιδέα, ότι ο τύπος τον θεωρούσε ομοφυλόφιλο λόγω της εμφάνισής του.

Σε συνέντευξή του στην “Daily Express” ο ηθοποιός είπε, ότι διάβαζε όλες τις κουτσομπολίστικες στήλες που τον περιέγραφαν ως παιδί-θαύμα, αλλά και ως υποτιθέμενο gay.

«Έπρεπε να χαμογελώ όταν υπήρχαν ερωτηματικά για την σεξουαλικότητά μου. Εγώ ήξερα ότι δεν ήμουν, αλλά οι άνθρωποι περιέργως ήθελαν να πω το αντίθετο. Οι εφημερίδες έλεγαν ότι έχω “πρόσωπο gay” , ή ότι αυτό σημαίνει, αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Βέβαια όταν ξέρεις ότι ένας gay άντρας σε έχει ερωτευτεί, είναι η πιο κολακευτική ιδέα!», τόνισε ο γνωστός μάγος των ταινιών.

Αυτό το διάστημα τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Η γυναίκα με τα μαύρα», και να έχει δεσμό με την Rosie Coker, αντικρούοντας οποιαδήποτε φήμη για την προσωπική του ζωή.

«Τώρα έχω κοπέλα και επιτέλους όλοι με πιστεύουν...έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε αφορά στη ζωή μου, οπότε όταν εμφανίζονται φωτογραφίες με την Rosie και εμένα, απλά απαντάω θετικά και συνεχίζω την ζωή μου», σημείωσε.

Τον προηγούμενο μήνα δημιούργησε ένα βιντεάκι για τον οργανισμό «The Trevor Project», ο οποίος προσφέρει γραμμή επικοινωνίας για τους ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς και τους τρανσέξουαλ.

Είπε: «Είμαι ο Daniel Radcliffe, και πιστεύω ότι το να ζητάτε βοήθεια είναι η πιο γενναία πράξη που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει. Εάν παλεύεται και χρειάζεστε υποστήριξη, καλέστε αυτή την γραμμή. Είναι δωρεάν και απόρρητη. Ψυχολόγοι θα σας ακούσουν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, είπε απλά: «Ο μόνος λόγος που αυτός ο γάμος πρέπει να επιτραπεί παντού, είναι γιατί ως παιδί, κοιτάς τον πατέρα και την μητέρα σου και είναι παντρεμένοι, μετά κοιτάς το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων, που είναι μαζί το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά επειδή εκείνοι δεν μπορούν να παντρευτούν, η μεταξύ τους σχέση δεν φαίνεται να είναι η ίδια».

«Ναι, ο γάμος μεταξύ του ιδίου φύλου, είναι ευλογία για την σχέση, αλλά το μεγαλύτερο θέμα είναι να μεταφέρει το πανανθρώπινο μήνυμα της ισότητας. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να είναι νομικά ίσοι παντού», είπε χαρακτηριστικά ο Daniel Radcliffe.

Keywords
Τυχαία Θέματα