Ο ED RUSH στο «Χυτήριο»

Ο DJ ED RUSH, εκτός από ένας ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας Drum’n’Bass σκηνής, είναι επίσης από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν καθορίσει ένα μουσικό κίνημα και ένας περιζήτητος DJ, Headliner σε Events και Festivals σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ήδη από τις πρώτες του παραγωγές τόσο ως solo artist, αλλά και σε συνεργασίες με τους Nico και DJ Trace, o ED RUSH κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο ήχο και ένα νέο κίνημα μέσα στο Drum’n’Bass, το επονομαζόμενο Techstep.

Ένας σκληρότερος και πιο «σκοτεινός» ήχος, αποτέλεσμα των ανατρεπτικών ιδεών

και των παραγωγικών δυνατοτήτων του ED RUSH, ο οποίος έμελλε να αποτελέσει την κύρια και καθοριστική επιρροή για πασίγνωστα ονόματα του σήμερα, όπως οι Noisia, οι Upbeats και οι Black Sun Empire.

Μετά από κυκλοφορίες στην Prototype του Grooverider, στην Metalheadz του Goldie καιστην No U-Turn του Nico, ήρθε και η συνεργασία που επρόκειτο να αλλάξει το πρόσωπο του Drum’n’Bass για πάντα, όταν ο ED RUSH γνωρίστηκε με τον Optical, με τον οποίο δημιούργησαν ένα από τα μεγαλύτερα D’N’B Labels στον κόσμο, την Virus Recordings, ώστε να μεταδώσουν τον Techstep «ιό» που είχαν δημιουργήσει. Και φρόντισαν να το κάνουν όσο πιο εμφατικά γίνεται, κυκλοφορώντας ένα από τα κορυφαία DNB LP όλων των εποχών, το θρυλικό πλέον “Wormhole”.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο ED RUSH και η Virus Recordings βρίσκονται στην κορυφή της Drum’n’Bass τροφικής αλυσίδας, με την Virus να έχει κυκλοφορίες από κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας D’N’B σκηνής, όπως οι Noisia, Pendulum, Upbeats, Bad Company, Cause For Concern, Gridlok, J-Majik, Phace, Prolix, Fierce, Matrix, Optiv & BTK, Audio, κ.α. και τον ED RUSH να επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό Booking Schedule σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ed Rush on Facebook : https://www.facebook.com/edrushofficial

Ed Rush on Soundcloud : https://soundcloud.com/edrush

O ED RUSH επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα ως καλεσμένος της Innersense Productions, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στον ειδικά διαμορφωμένο για την βραδιά πολυχώρο πολιτισμού «ΧΥΤΗΡΙΟ», Ιερά Οδός 44. στο Γκάζι.

Μαζί του, οι Έλληνες Disphonia, Cryogenics, Harris και Junior SP.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.30 και η είσοδος θα κοστίζει 7 ευρώ πριν τα μεσάνυκτα και 9 ευρώ μετά τα μεσάνυκτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα