Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ποιος θα είναι ο διάδοχός του;

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Η συντριβή από τη Φράιμπουργκ με 5-0  άναψε το φυτίλι των εξελίξεων στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για αλλαγές μετά τον αγώνα με τον Βόλο (3/12, 16:30) που κλείνει τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος Super League.

Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τελευταίος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να αποτέλεσει παρελθόν, πληρώνοντας τη συντριβή από τη Φράιμπουργκ, αλλά και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης με σκορ 4-2.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μαρτίνεθ στον πάγκο;

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει σημαντικό στέλεχος, αλλά και να υποδεχθεί, αφού στο ίδιο διάστημα αναμένεται και η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες που θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην πειραϊκή ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι, αλλά και ο Πέδρο Άλβες έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις νέων προπονητών από μάνατζερ. Τα ονόματα των Κάρλος Καρβαλιάλ και Νούνο Εσπίριτο Σάντος (Ρίο Άβε, Βαλένθια, Πόρτο, Γούλβς, Τότεναμ και τώρα στην Αλ-Ιτιχάντ) έχουν πέσει στο τραπέζι και δεν είναι απίθανο ο διάδοχος του Μαρτίνεθ να είναι Πορτογάλος, όπως και ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Ποιος,ntiegko martineth, poios