Νίκη με 4-0 και καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό εναντίον της Καλλονής

«Εντός» έδρας ήττα γνώρισε η Καλλονή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ. Ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας του Αναστασίου στο εφετινό πρωτάθλημα χάρη στα δύο γκολ του Πράνιτς, ένα του Μπεργκ και ένα του Αμπέντ.

Ο Παναθηναϊκός δείχνοντας ότι διανύει περίοδο φόρμας ξεκίνησε την αναμέτρηση δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να επιβάλλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Με τον Αμπέντ πίσω από τα φορ και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ιδίως από το 15'και μετά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άνοιξε χωρίς δυσκολίες την ευάλωτη, έτσι και αλλιώς, άμυνα της Καλλονής και πάτησε περιοχή ουκ ολίγες φορές.

Η αρχική αδυναμία στην τελική προσπάθεια, κυρίως από την πλευρά του Καρέλη που έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, δημιούργησαν μία κάποια ανησυχία την οποία όμως φρόντισε να διώξει ο Πράνιτς στη φάση του 29' όταν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ντρίπλα και ασίστ του δαιμόνιου Μπεργκ.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγινε απλούστερα για τον Παναθηναϊκό αφού η άμυνα της Καλλονής παρουσίασε σημάδια...σήψης, ειδικά στο κέντρο της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους οι πράσινοι έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες ενώ πέτυχαν και το 2ο γκολ τους με την...καλλιτεχνική λόμπα του Μπεργκ (43').

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη μπήκε με διάθεση να πετύχει ένα γκολ και να μπει στο παιχνίδι της ισοφάρισης βελτιώνοντας την κυκλοφορία της μπάλας και έχοντας βασικούς πρωταγωνιστές της αντεπίθεσης τους Ποντάνι και Λεοζίνιο. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος πρώτος σκόρερ της Καλλονής δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν με τις δύο μάλιστα από αυτές να είναι κλασικές. Ό,τι δεν κατάφερε ο Λεοζίνιο το κατάφερε ο Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό στο 67’. Ο Κροάτης βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή απέναντι στον Χογκ, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από τον Αμπέιντ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Φαρία(74’ Γάλας) , Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος(57’ Βαλιός), Γκαρσία(73’ Χουάνλου), Καζάκης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος(71’ Μαρινάκης), Μέντες, Μπεργκ(74’ Κλωναρίδης), Καρέλης, Αμπειντ, Γκονζαλες(80’ Χουχούμης), Σιλντεφελντ, Πράνιτς, Ζέκα

Σκόρερ: 29’ 67’ Πράνιτς, 43’ Μπεργκ, 90+2 Αμπέιντ

Keywords
Τυχαία Θέματα