Νίκη με 1-3 στο πρώτο ντέρμπι !

Μεγάλη νίκη πήρε ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με τον Αρη με 1-3 εκτός έδρας και συνεχίζει ακάθεκτος στον δρόμο του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κάτω των 20 ετών.

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ σε όλη την διάρκεια του αγώνα νίκησε τον Αρη με 3-1 πετυχαίνοντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος πίεσε από την αρχή , έχασε ευκαιρίες και ήταν καλύτερος αλλά αντίθετα από την ροή του αγώνα δέχτηκε γκολ στο 34΄ με τον Κτιστόπουλο να κάνει σουτ

έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ίβιτς δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε να πιέζει. Στο 49΄ ήρθε η αποβολή του Ρότα για θέατρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό πλεονέκτημα αύξησε την πίεση του. Η δικαίωση των προσπαθειών ήρθε στο 65΄όταν μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου ο Τσελεπίδης βρήκε δίχτυα με το κεφάλι.

Στο 80΄ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Τσελεπίδης σέρβιρε ο Πόζογλου σκόραρε όταν το σουτ του πρώτου αποκρούστηκε αρχικά αλλά ο δεύτερο από κοντά σημείωσε το 2-1. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε στο 90΄με το γκολ του Πόζογλου μετά από εξαιρετική ασίστ του Σαββίδη και πολύ καλό συνδυασμό των δύο παικτών.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα