ΝΕΤ: Διορισμοί ημετέρων στο «ξέφραγο αμπέλι» του Δημοσίου

Άλλος διορίζει την κόρη του στη Βουλή, δεύτερος κάνει το ίδιο για την... αδελφή του γαμπρού του, τρίτος «σπρώχνει» στη Βουλή την αδελφή του γαμπρού του. Ό,τι προλάβουμε πριν από την κατάρρευση. Όλοι τους επιφανή και άμεπτα στελέχη κομμάτων που πέρασαν από το προεδρείο της Βουλής.

Ο λόγος, αρχικώς, για τον Β. Πολύδωρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο, που διήρκεσε

μόλις μία ημέρα, πρόλαβε και διόρισε σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του, μία από τις κόρες του.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 381 τεύχος ΥΟΔΔ με ημερομηνία 7/8/2012 - δέκα μέρες μετά την αποκάλυψη διορισμού της κόρης του Β. Πολύδωρα -, ο κ. Τραγάκης προχώρησε σε 4 προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων. Η μία εξ αυτών είναι αδελφή του γαμπρού του.

Αλλά και για τον κ.. Πετσάλνικο λέγεται ότι προωθεί διορισμούς στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση νόμου παρότι δεν είναι πλέον βουλευτής. Στο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται το όνομα της κυρίας με πτυχίο λυκείου, η οποία διορίζεται ως «μετακλητή» στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου, μνηστή ανιψιού του

Ε λοιπόν, μετά από όλα αυτά, τι πιο παράξενο έχει για τη δημόσια τηλεόραση να πάρει και μια εκπομπούλα – το πρωινό φιλέτο της ΝΕΤ – η κόρη του πρώην υπουργού Ανάπτυξης κ. Σαλαγκούδη, η Ανθή Σαλαγκούδη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης;

Διότι όπως πληροφορούμεθα στη δημόσια τηλεόραση όπου όλα λειτουργούν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε, ετοιμάζονται να δώσουν την πρωινή εκπομπή (8π.μ-10π.μ) στην Ανθή Σαλαγκούδη και τον κ. Γ. Κουβαρά (η τελευταία του δημοσιογραφική δουλειά ήταν στο Κontra Channel) και να υποβαθμίσουν προς τα πίσω (6.00 π.μ.-8.00 π.μ.) τους Αρβανίτη-Κατσίμη διότι θεωρούνται πολύ περισσότερο αριστεροί από αυτό που μπορεί να ανεχτεί η νέα κατάσταση.

Όσο για τη διεύθυνση ειδήσεων της ΝΕΤ, από ώρα σε ώρα αναμένεται να επιβεβαιωθεί το όνομα του Αιμίλιου Λιάτσου, ο οποίος θα επικροτηθεί με δημόσιο αξίωμα για το τόσο επιτυχημένο δελτίο «ειδήσεων» στο Star και την εκδοτική του επιτυχία με την εφημερίδα Παρασκευή και 13 που χρεοκόπησε.

Ποιος είπε ότι αυτή η χώρα έχει κυβέρνηση συνεργασίας τριών κομμάτων; Τίποτε δεν άλλαξε. Η λογική της παρέας των δικών μας- των πολύ δικών μας ανθρώπων, της παρέας, των παιδιών μας, των γαμπρών μας, των ιδεολογικό πολιτικά και κομματικά συγγενών μας.

Αυτή ήταν και είναι η λογική των διοικούντων τα δημόσια πράγματα της επικοινωνίας στην Ελλάδα. Στιγμές, δευτερόλεπτα διήρκησαν οι εξαιρέσεις. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Πηγή: onlynews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα