Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός προπονητής που είχε συζητήσεις από το πρωί της Δευτέρας με τη διοίκηση της ομάδας, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, στην οποία επιστρέφει μετά από 19 χρόνια ως προπονητής. Η αποζημίωση του Τιμούρ Κετσπάγια θα ξεπεράσει τις 400.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους κατάκτησης στόχων για συμβόλαιο

δύο ετών (ένα συν ένα) που θα υπάρχουν, όπως κατάκτηση πρωταθλήματος και είσοδος στους ομίλους του Europa League.

Το βράδυ της Κυριακής ο Τιμούρ Κετσπάγια δείπνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και σήμερα νωρίς το πρωί έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ για συνομιλίες, έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της διοίκησης αμέσως μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο Φιλίπ Μοντανιέ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τριετία 1994-97 και συνέδεσε το όνομά του με τις καλές εποχές της Ένωσης, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1996.

Στην Ελλάδα δούλεψε ως προπονητής στον Ολυμπιακό, αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Προσλήφθηκε στις 27 Μαΐου 2009 και απολύθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Εχει εργαστεί ακόμη ως προπονητής στην εθνική ομάδα της Γεωργίας, την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα ως προπονητής και μάλιστα στην ομάδα της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα κατά το παρελθόν.

Το άρθρο Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα