Νέο επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις Μενεγάκη-Λάσπα

Οι δύο παρουσιάστριες Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Λάσπα είναι παλιές γνώριμες. Η γνωριμία τους ξεκινά από το 2007, που η Κατερίνα Λάσπα είχε κινηθεί νομικά εναντίον της παρουσιάστριας και των συνεργατών της αλλά και του ίδιου του σταθμού, διότι στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», είχε αναφερθεί το όνομά της και είχε σχολιαστεί αρνητικά κατά τους ισχυρισμούς της.

Οι συνεργάτες τότε της Ελένης Μενεγάκη

είχαν διατυπώσει την άποψη ότι «η Κατερίνα Λάσπα έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον Stefano Sartini, παρά με την επαγγελματική της πορεία».

Τότε το δικαστήριο είχε δικαιώσει την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της, καθώς έκρινε πως τα σχόλια που ειπώθηκαν στην εν λόγω εκπομπή δεν ήταν προσβλητικά προς το πρόσωπο της Κατερίνας Λάσπα.

Μετά το «διπλωματικό» επεισόδιο με τα λεγόμενα της Ελένης που χαρακτήρισε την μεσημεριανή ζώνη «κουτσομπολευτική» και την Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζουν τις απόψεις τους, σειρά είχε και η παλιά γνώριμη της Ελένης.

Μιλώντας στο «Πρωινό Ant1», η Κατερίνα Λάσπα όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης, εκείνη χαρακτηριστικά είπε: «Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι lifestyle. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο ζωής, δε νομίζω να είπε κάτι κακό για το lifestyle. Να κάνει το σταυρό της η Ελένη γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά -και ενδεχομένως ταλαντούχα- που βρίσκονται εκτός τηλεόρασης. Χαμηλά τη μπάλα, οι αλαζονείες πληρώνονται».

Να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα