Νεκρή ανασύρθηκε μια 40χρονη που αγνοούταν στη Ρόδο

Τελικά, οι απαισιόδοξες προβλέψεις για την τύχη ενός από τους 3 αγνοούμενους επαληθεύθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς η 40χρονη δασκάλα ανασύρθηκε νεκρή από κοίτη χειμάρρου στη γέφυρα Μαριτσών στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Τη γυναίκα εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ η επιχείρηση ανεύρεσης για τους άλλους αγνοούμενους συνεχίζεται.

Στην Κρεμαστή, αγνοούμενοι είναι δύο εκπαιδευτικοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα 50 και 27 ετών αντίστοιχα. Στο αυτοκίνητό τους επέβαινε και ένας συνάδελφός τους, ο οποίος πρόλαβε να γαντζωθεί από τη

γέφυρα που περνά πάνω από τον χείμαρρο και εντοπίστηκε τελικά σώος.

Ένα ακόμα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άτομο πιστεύεται ότι παρασύρθηκε και στην περιοχή Αρχάγγελος. Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν επίσης από ένα ακόμα ΙΧ που είχε ακινητοποιηθεί στην περιοχή του ποταμού της Κρεμαστής.

Το νησί κηρύχθηκε ,από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των ακραίων και πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που το έχουν πλήξει.

Μάλιστα, στη Ρόδο έχουν μεταβεί δυνάμεις της πυροσβεστικής και από τα γύρω νησιά ενισχύοντας τις τοπικές δυνάμεις που συνεχίζουν να αντλούν ύδατα από πλημμυρισμένα σπίτια, ενώ ελικόπτερο σούπερ πούμα μετέφερε ομάδα της ΕΜΑΚ προκειμένου να συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Εξάλλου, πάνω από 150 κλήσεις είχε δεχθεί μέχρι νωρίς το βράδυ της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Ρόδο. Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρά προβλήματα λόγω της υπερχείλισης χειμάρρων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ιαλυσού. Λόγω της κακοκαιρίας σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο

Τρία άτομα αγνοούνταν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κρεμαστή, που επέβαιναν σε όχημα με κατεύθυνση από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το όχημά τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν.

Πρόκειται για έναν 50χρονο, μια 40χρονη και έναν ακόμη 30χρονο άνδρα, εκπαιδευτικοί και οι τρεις στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Η Πυροσβεστική κατάφερε να διασώσει τον έναν από αυτούς, ωστόσο ο 50χρονος με την 40χρονη δασκάλα παρασύρθηκαν και τα ίχνη τους αγνοούνταν, με την 40χρονη να ανασύρεται πριν από λίγο νεκρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα