Νέφτι – Άγιος Παντελεήμονας: 52χρονη «έλουσε» τον σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό

Μια 52χρονη από την Αλβανία συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενη ότι προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 57χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους.Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ζευγάρι τσακώθηκε και ξαφνικά η γυναίκα περιέλουσε με νέφτι τον σύζυγό της, ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να τον κάψει. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Νομικού.

Ο 57χρονος Αλβανός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρπολήθηκε.

Τι λέει ο γιος του ζευγαριού

Ο γιος του ζευγαριού μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή και υποστηρίζει πως η μητέρα του δεν είχε πρόθεση να βάλει φωτιά στον 57χρονο. «Ήταν η μαμά. Τσακώθηκαν, βρήκε ένα μπουκάλι μπροστά της που αντί για νερό ήταν νέφτι, του το πέταξε και ο μπαμπάς άναψε τσιγάρο. Και με το που κάνει τσιγάρο γίνεται αυτό. Ήταν ένας οικογενειακός καβγάς, δεν έχει ξαναγίνει, ήταν η άτυχη στιγμή, του διαβόλου που λέμε», λέει ο νεαρός ο οποίος την ώρα του καβγά έλειπε από το σπίτι καθώς δούλευε.

Παρούσα στο συμβάν ήταν η μικρή του αδελφή η οποία μαζί με τους γείτονες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πατέρα της. Όπως τονίζει ο αδελφός της, οι γονείς τους δεν έχουν συχνά τόσο αγρίους καβγάδες και αποδίδει την ενέργεια της μητέρας του στο γεγονός ότι ο 57χρονος της μίλησε πολύ άσχημα.

«Μπορεί και να το πέρασε για νερό. Επειδή ο πατέρας μου πίνει άλλες φορές του έχει ρίξει νερό και έχει ξυπνήσει. Το ίδιο πράγμα έκανε απλά πάνω στη θολούρα επειδή την προσέβαλε, την έβριζε πετάει αυτό, το νέφτι», αναφέρει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα