Νέα στοιχεία για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Αποκαλύψεων συνέχεια για τη «λίστα Λαγκάρντ» καθώς η τελευταία πράξη δε παίχθηκε χθες στη Βουλή αλλά έχει δρόμο μπροστά, με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία των οικονομικών εισαγγελέων, να φαντάζουν ικανά, να προκαλέσουν και νέους τριγμούς. Σύμφωνα με τη δικογραφία των εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, που ερευνούν τις συνθήκες αλλοίωσης του περιβόητου αρχείου, μια ακόμη αντιγραφή της λίστας σε σκληρό δίσκο υπολογιστή στο υπουργείο

Οικονομικών, έρχεται στην επιφάνεια.

Βέβαια, το αντίγραφο που σχηματίστηκε, όπως καταθέτει στους δυο οικονομικούς εισαγγελείς ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Γ. Α., διεγράφη με εντολή του Γ. Παπακωνσταντίνου. Όπως λέει, για να μπορέσει να ελέγξει τα ποσά αυτά αντέγραψε το αρχικό cd της λίστας που του είχε παραδώσει ο πρώην υπουργός στον υπολογιστή του στο υπουργείο. Όταν πήγε, όμως, τον κατάλογο με τα ονόματα των 20 μεγαλοκαταθετών και το αρχικό cd στον πρώην υπουργό Οικονομικών εκείνος του είπε: «Ωραία, ό,τι δούλεψες διέγραψε το».

Στη δικογραφία που διαβιβάστηκε αργά χθες (Πέμπτη) βράδυ στη Βουλή από τους οικονομικούς εισαγγελείς προς ενημέρωση των βουλευτών, περιλαμβάνονται καταθέσεις συνεργατών του Γ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσαν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων οι συγγενείς του Ανδρέας Ρωσσώνης, Ελένη Παπακωνσταντίνου και Συμεών Συκιαρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα