Νέα επίθεση Τόσκα σε Σφακιανάκη: Καπρίτσια δεν χωρούν, δεν μπορεί να μένει 20 χρόνια στην ίδια θέση – Υπερέβη τα όρια προβολής (video)

Φουντώνει η δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Τόσκα και του Μανώλη Σφακιανάκη με τις σχέσεις των δύο να έχουν διαταραχθεί προκαλώντας…παρενέργειες.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ξαναχτυπά με νέες καταγγελίες κατά του πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, παρά το δημόσιο «άδειασμά» του από το Μαξίμου και τη μεσοβέζικη λύση που τελικά επιλέγει.

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ,

υποστήριξε ότι «η κύρια ενασχόλησή μου χθες δεν ήταν το θέμα Σφακιανάκη. Είχα πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ».

Και για να μην έχει κανείς καμία αμφιβολία για το «εχθρικό» μεταξύ των δύο ανδρών κλίμα επανέλαβε ότι ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε υπερβεί τις κόκκινες γραμμές όσον αφορά το θέμα των δημοσίων σχέσεων.

«Σε ένα οργανωμένο σύστημα καπρίτσια δεν χωρούν. Δεν μπορεί κάποιος να μένει 20 χρόνια στην ίδια θέση, ούτε κάποιος αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα» είπε ο κ. Τόσκας.

«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά στη χρήση των ΜΜΕ, για μένα η σεμνότητα είναι σημαντική» κατέληξε.

Ποιοι τοποθετούνται στη ΔΗΕ

Με την τοποθέτηση αξιωματικών που επέλεξε ο Μανώλης Σφακιανάκης ως προϊστάμενους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την εποπτεία του ίδιου του υποστρατήγου στη συγκεκριμένη υπηρεσία έκλεισε ο κύκλος των αντιπαραθέσεων στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, νέος προϊστάμενος στην Αθήνα θα είναι ο αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλειος Παπακώστας ένας αξιωματικός που τελευταία 2 χρόνια βρίσκονταν στο πλευρό του Μανώλη Σφακιανάκης ως υποδιοικητής στη Δίωξη Αθηνών, ενώ για το κομμάτι της Θεσσαλονίκης η επιλογή του υποστρατήγου είναι ο Γεώργιος Παπαπροδρόμου. Αξίζει να τονισθεί πως ο Μανώλης Σφακιανάκης θα διατηρεί γραφείο στη ΓΑΔΑ ως εποπτεύων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ γραφείο θα έχει στο υπουργείο ως βοηθός της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη και επόπτης πληροφορικής. Πληροφορίες λένε πως η χθεσινή βραδινή συνάντηση μεταξύ του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Καωνσταντίνου Τσουβάλα και του Μανώλη Σφακιανάκη πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Πλέον απομένει να διαπιστωθεί πως θα λειτουργήσει το νέο σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα