ΝΔ: Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία-Συγκροτείται κεντροδεξιό μέτωπο(;)

Οι τρέχουσες εξελίξεις και η στάση, που θα κρατήσει το κόμμα της ΝΔ από εδώ και πέρα, θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας υπό τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά στις 12.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ ετοιμάζεται να απευθύνει πρόσκληση στους Στέφανο Μάνο, Ντόρα Μπακογιάννη

και Γιώργο Καρατζαφέρη για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κεντροδεξιού μετώπου, εν όψει της διαφαινόμενης νέας εκλογικής αναμέτρησης και ήδη πολλά είναι τα στελέχη που τάσσονται δημοσίως υπέρ αυτής της κατεύθυνσης.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «ασφαλώς και πρέπει να υπάρξει άνοιγμα από πλευράς του Αντώνη Σαμαρά, επαναλαμβάνοντας παλαιότερη δήλωσή του για την ‘’ανάγκη η Ντόρα Μπακογιάννη να συνδράμει τη Νέα Δημοκρατία’’», ενώ πρόσθεσε, πως «οι επόμενες εκλογές θα είναι η μητέρα όλων των μαχών, ένα πραγματικό δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, ενώ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ‘’αδιαφιλονίκητο ηγέτη της παράταξης’’».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Γιάννη Παπαθανασίου στον Βήμα 99,5: «Εγώ πιστεύω στην ενωμένη κεντροδεξιά» και τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος σε Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανο Μάνο, Θάνο Τζήμερο, Γιώργο Καρατζαφέρη και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, «απέναντι στον λαϊκισμό του Τσίπρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα