Ναυάγιο του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια με ήττα 4-2 από την Ξάνθη

Την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό έχασε ο ΠΑΟΚ στα Πηγάδια της Ξάνθης, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Ξάνθη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν συνολικά καλύτερη και δίκαια πήρε τη μεγάλη νίκη από τον δικέφαλο που παρουσιάστηκε αγνώριστος σε σχέση με την εμφάνισή του στο

Καραϊσκάκη. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καπετάνος (6′, 89′), Λουσέρο (47′) και Κλέιτον (77′), ενώ ο «δικέφαλος ισοφάρισε με τον Αθανασιάδη στο 38′ και μείωσε το σκορ με τον Μακ στο 82′.

Ο διαιτητής του αγώνα Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπέρτο, Σολτάνι, Παπαστεριανό, Καρυπίδη, Φλίσκα – Κάτσε, Παπαδόπουλο.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46′ Παπαστεριανός), Φλίσκας, Κλέιτον (79′ Μπαξεβανίδης), Γούτας, Καπετάνος (90′ Ομπόντο), Καρυπίδης.

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κάτσε (57′ Μακ), Γκολάσα, Τζανδάρης (80′ Μάρτενς), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (57′ Σαλπιγγίδης), Περέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα