Νανά Καραγιάννη: Ο «πόλεμος» με τη νευρική ανορεξία &η απόλυση!

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια προσπαθεί με τη βοήθεια γιατρών και δικών της ανθρώπων να ανακάμψει με την υγεία της, προσπαθώντας να κερδίσει τη μάχη με την νευρική ανορεξία! Όμως η έλευση του 2013 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς της ανακοινώθηκε η απόλυση από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Ο σύζυγός της ξέσπασε μέσω facebook, για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκαν στην «Νανούκα» του, όπως την αποκαλεί: «Πριν από πέντε μήνες και κάτι μίλησα με τους υπευθύνους του συγκεκριμένου σταθμού για

την γυναίκα μου και το θέμα υγείας και με διαβεβαίωσαν πως θα πάρουμε απλά μία αναρρωτική άδεια και πως όλα θα πάνε καλά! Αν το διαβάσεις φίλε μου θυμάσαι την κουβέντα μας στα Μελίσσια και σου είπα μην κάνετε τίποτα στραβό, γιατί η Νανούκα έχει δώσει και την ζωή της και μου έδωσες ΑΝΤΡΙΚΙΑ το χέρι σου και μου είπες “ούτε να το σκέφτεσαι” και εσείς σήμερα το πρωί βάλατε την χαριστική μαχαιριά στην καρδιά της! Συγχαρητήρια που μου αποδεικνύετε πόσο σταράτα και παντελονάτα λόγια λέτε», έγραψε.

Όμως η απάντηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ήταν ρητή και κατηγορηματική: «Είναι ψεύδη μιας πρώην συνεργάτιδος. Υπήρξε ευεργεσία από την επιχείρηση. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος». Αλλά ο Γιάννης Κωτσόπουλος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα: «Ένα θα σας πω, μην πάθει κάτι τώρα πού μπήκαμε σε ένα δρόμο μετά από τόσα χρόνια, γιατί όπως σου είχα πει τότε δεν θα τα πάμε καλά»! Ας είναι… Η Νανά μπορεί πλέον με ηρεμία και χωρίς κανένα άγχος να επιτύχει αυτό που τόσο επιθυμεί, να φτάσει δηλαδή στα επιθυμητά φυσιολογικά επίπεδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα