«Να βοηθήσω στη διάσωση»

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω του «Twitter» έκανε λόγο πως ο ίδιος θέλει μόνο να βοηθήσει στη διάσωση του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στη δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης.

«Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούργια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ

κλπ., είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούργια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος‘Γόρδιος δεσμός’ ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο.

Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού.

Κάθε σχέδιο έχει κινδύνους όλοι πρέπει να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Μήπως υπερτιμάτε τις δικές μου δυνατότητες και υποτιμάτε την δύναμη του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ; Η ιδέα που προτείνεται εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα