«Να κρεμαστείς βρωμιάρη εκεί που πας!»: Αποδοκίμασαν τον παιδόφιλο με το κυλικείο στην Ευελπίδων (photo-video)

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια ο 52χρονος ιδιοκτήτης κυλικείου που κατηγορείται πως ασελγούσε σε μικρά κοριτσάκια σε σχολείο του Γεράκα. Ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και όταν εξήλθε από το γραφείο του ανακριτή, προπηλακίστηκε από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων.

«Συγγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα» είναι τα λόγια του 52χρονου υπευθύνου του κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, κατηγορούμενου για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι

αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα, κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και εξακολούθηση» απολογήθηκε ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Έξω από το κτίριο πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος πέρασε το ανακριτικό κατώφλι χωρίς την παρουσία δικηγόρου και όπως είπε, τα παραδέχτηκε όλα. Στα δικαστήρια βρίσκεται και η σύζυγός του η οποία κρατά αποστάσεις από την υπόθεση, και καταθέτει στη δικαστική λειτουργό. Δεν αποκλείεται δε, κατά πληροφορίες, να καταθέσει και αίτηση διαζυγίου.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του εμφανίζεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, αλλά και να έχει αναφερθεί σε ακόμα δύο μαθήτριες – θύματα της 4ης και 5ης δημοτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα