Ν. Κακλαμάνης: «Δέχομαι πόλεμο από τους κομματικούς μηχανισμούς της Συγγρού»

Αιχμές για τους κομματικούς μηχανισμούς της ΝΔ άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας πως ασκούν τρομοκρατία στα στελέχη του.

Σε συνεντεύξεις του στον «ALPHA 98,9», στο κανάλι «Ε» και «Στο Κόκκινο 105,5» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για το πολυνομοσχέδιο, για τη διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά και για την υποψηφιότητα του στο δήμο Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δέχομαι πόλεμο από τους κομματικούς μηχανισμούς της Συγγρού. Ασκείται τρομοκρατία στα στελέχη που έχουν

αποφασίσει να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό μου. Τους παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο και τους λένε ή φεύγεις από τον Κακλαμάνη ή σε διαγράφουμε από το κόμμα»

Για τη ψήφιση στη Βουλή την Κυριακή: «Πίσω από το πολυνομοσχέδιο, που εγκρίθηκε κρύβεται ένα μίνι σκληρό μνημόνιο» και «Με το πρόσχημα της διανομής του πλεονάσματος θίγονται για μία ακόμη φορά οι εργασιακές σχέσεις, μειώνονται οι συντάξεις και καταργείται το κοινωνικό κράτος»

Για τη διαγραφή του είπε: «Η διαφοροποίηση «ποινικοποιείται» πολιτικά με τη διαγραφή μου» και «Ψήφισα «παρών» και όχι κατά του πολυνομοσχεδίου, γιατί μέσα σε αυτό το άρθρο υπήρχε η κατανομή του πλεονάσματος». Τέλος, τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν έχω σκοπό να ρίξω την κυβέρνηση. Ψήφισα «παρών» για να διασώσω, την όποια πολιτική αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει μετά το «ναι», που είχα ψηφίσει για την φορολογία ακινήτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα