«Μυθική» πρόταση του ΑΝΤ1 στη Μενεγάκη! Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ προσφέρει μηνιαίως για να «αρπάξει» την…ωραία Ελένη

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη ή όχι τον επόμενο χειμώνα! Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις της δημοφιλούς ξανθιάς παρουσιάστριας.

Σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού του ANT1 για να «αρπάξει» την…ωραία Ελένη!

Σύμφωνα

με πληροφορίες του Youweekly.gr, στη μάχη των προσφορών για την παρουσιάστρια, το κανάλι του Αμαρουσίου προσφέρει στην Ελένη Μενεγάκη τα εξής:

1.Συμβόλαιο 3+1 χρόνια.

2. 35.000 ευρώ μηνιαίως.

3. Ποσοστά από τις χορηγίες μέχρι και 15%
Πρόκειται για πραγματικό χρυσάφι, που θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί άλλο κανάλι. Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας…» Μα δεν είναι πολλά χρήματα στην σημερινή εποχή!», εισπράξαμε ένα απλό χαμόγελο!!! «Η Μενεγάκη είναι από μόνη της χρυσωρυχείο», λένε πάντως στο ΑΝΤ1 χωρίς να μασάνε τα λόγια τους… Σίγουρα την θέλουν πάντως στο κανάλι!

Ο «ασύλληπτος» μισθός της Μενεγάκη στον ΑlphaΠοσά λεφτά παίρνει η Ελένη απο τον Αlpha; Πώς τα παίρνει; Μέσω μιας εταιρείας που έχει συστήσει με την μητέρα της.

Υπάρχουν όλα στα χαρτιά από τη δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο, εκεί αποκαλύπτονται τα εισοδήματα και των δυο πρώην συζύγων.

Κρατηθείτε! Η παρουσιάστρια πληρώνεται με 25.000 ευρώ τον μήνα!

Τώρα, τα χρήματα σας φαίνονται πολλά; Σας ενημερώνουμε ότι στην Ελένη Μενεγάκη φαίνονται λίγα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youweekly.gr.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η παρουσιάστρια δεν έχει πει το μεγάλο ναι στον Κοντομηνά και τον Αlpha.

Η Ελένη θα αποφασίσει στο παρά πέντε που θα συνεχίσει την καριέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα