Μυστήριο η αυτοκτονία βοσκού που μόλις είχε αθωωθεί από κατηγορία για εμπρησμούς..

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άφωνη έχει αφήσει την κοινωνία στη Μεσσηνία, η αυτοκτονία του 70χρονου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και προφυλακιστεί για πάνω από ογδόντα εμπρησμούς μέσα στο 2013, στα δάση του Ταϋγέτου. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ο άνθρωπος αυτός, βοσκός στο επάγγελμα, είχε αθωωθεί γι’ αυτές τις κατηγορίες, δέκα μόλις μέρες πριν την απονενοημένη πράξη του.

Ο δύστυχος άντρας, έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του σπιτιού του αδελφού του που τον φιλοξενούσε στην Αρτεμισία Μεσσηνίας.

Ο αδελφός του 70χρονου τον βρήκε απαγχονισμένο και ειδοποίησε την

Αστυνομία. Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του, ωστόσο στο περιβάλλον του δήλωνε

συχνά ότι η σύλληψή του από άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής είχε καταστρέψει τη ζωή του και είχε χάσει όλα του τα ζώα.

Ο 70χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο μετά από έρευνες των αρχών στον Ταΰγετο και είχε παραμείνει προφυλακισμένος ως πριν από δέκα ημέρες που αφέθηκε ελεύθερος, όταν απαλλάχθηκε για τις κατηγορίες του εμπρησμού από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας όπου έγινε η δίκη του.

Το άρθρο Μυστήριο η αυτοκτονία βοσκού που μόλις είχε αθωωθεί από κατηγορία για εμπρησμούς.. εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα