Μυστικός γάμος για τον Νίνο

Μυστικός γάμος για τον Νίνο Ξυπολιτά και τη γυναίκα της ζωής του Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το λαμπερό ζευγάρι υπό άκρα μυστικότητα και σε χαμηλούς τόνους παντρεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο Κηφισιάς. Την τελετή έκανε η αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου, ενώ ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού ήταν και η Χαρίκλεια Μουνδρέα, κόρη του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

Παρόντες στον πολιτικό γάμο ήταν οι γονείς της Χρυσής, Γιώργος Βαρδινογιάννης

και Αγάπη Πολίτη, και τα αδέλφια της Παύλος και Νίκος. Το παρών έδωσε και η οικογένεια του νεαρού τραγουδιστή.

Η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, καθώς η Χρυσή Βαρδινογιάννη περιμένει το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επιθυμεί να κάνει και θρησκευτικό γάμο, κάτι που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Η Χρυσή, που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενδυματολογικά επέλεξε κάτι πολύ απλό για την περίσταση, όπως και ο σύζυγός της.

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν ο γάμος να γίνει υπό άκρα μυστικότητα, ώστε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη θεωρούνται ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σοουμπίζ. Γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια και από τότε είναι μαζί. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής κατάφερε να εντυπωσιάσει τη Χρυσή όχι μόνο με το ταλέντο του στο τραγούδι αλλά και με το χιούμορ του και την έντονη προσωπικότητά του. Εκείνος από την πρώτη στιγμή που την είδε την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Όσοι γνωρίζουν καλά τη Χρυσή Βαρδινογιάννη μιλούν για μια γοητευτική κοπέλα χαμηλών τόνων, που η απλότητά της κερδίζει τους πάντες από την πρώτη στιγμή.

Η πρώτη γνωριμία του λαμπερού ζευγαριού έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας Spicy, στο δυναμικό της οποίας ανήκει και ο γνωστός τραγουδιστής. Η Χρυσή είναι στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Οι ατελείωτες συζητήσεις με τον τραγουδιστή, μεταξύ συμβολαίων και καλλιτεχνικών projects, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Με τις καθημερινές συναντήσεις στο γραφείο και τις συζητήσεις για την αναζήτηση κομματιών για τη νέα δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή είδαν ότι έχουν κι άλλα κοινά εκτός από την αγάπη τους για τη μουσική. Ετσι δεν άργησε να έρθει ο μεγάλος έρωτας...

Τώρα αυτό που θέλουν είναι να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. «Περιμένω το παιδάκι και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σ’ έναν άνθρωπο. Είναι ευλογία και είμαι ευλογημένος» δήλωσε πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα