Μοσκοβισί: «Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ»

Ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ των Γερούν Ντάισελμπλουμ και Γιάννη Βαρουφάκη, το οποίο παραλίγο να καταλήξει σε μεταξύ τους συμπλοκή, αποκάλυψε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιέρ Μοσκοβισί. Συγκεκριμένα ο κ. Μοσκοβισί, στο πλαίσιο γυρισμάτων για ένα αφιερωμένο στην Ελλάδα ντοκιμαντέρ, είπε:

«Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης (σ.σ. στις 16 Φεβρουαρίου) ανάμεσα στον Ντάισελμπλουμ, τον Βαρουφάκη και εμένα…

Παραλίγο να παλέψουν. Κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι είναι ψεύτης. Χρειάστηκε να μπω ανάμεσά τους… Κατάφερα να τους χωρίσω. Αλλά δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά ξανά. Δεν μίλησαν πραγματικά ο ένας στον άλλο μετά από αυτό».

Το περιστατικό, το οποίο διαψεύδουν οι κύριοι Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ, επιβεβαιώνεται και από άλλες πηγές, όπως αναφέρει ο γαλλικός τύπος και μάλιστα γίνεται λόγος για εκρηκτική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες και το να έρθουν στα χέρια ήταν θέμα χρόνου, ωστόσο η παρέμβαση του Μοσκοβισί απέτρεψε τα χειρότερα και έριξε τους τόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα