Μόνο για άντρες: Πώς θα την «ρίξετε» στο πρώτο ραντεβού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η κατάκτηση μίας γυναίκας, ίσως φαίνεται δύσκολη υπόθεση αλλά θέλει αποκλειστικά ένα πράγμα: τρόπο. Ακόμη κι αν δεν είστε απόλυτα του γούστου της γυναίκας που έχετε βάλει στο μάτι, υπάρχουν άγραφοι κανόνες που εντυπωσιάζουν το θηλυκό μυαλό, με αποτέλεσμα να «παραδίνεται» στο τέλος. Αρκεί, να προσαρμόσετε τους κανόνες στα μέτρα σας.

‘Εστω ότι έχετε πλησιάσει την κοπέλα που σας «πήρε» το μυαλό και είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόσκληση σας για ποτό. Πρώτο ραντεβού λοιπόν; Μμμμ… Μην πανικοβάλλεστε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, βγάλτε

τον πραγματικό σας εαυτό και ακολουθείστε την καρδιά σας. Μην το κάνετε όμως και με κλειστά μάτια, διότι ο άφθονος αυθορμητισμός πιθανόν να σας βλάψει στο πρώτο ραντεβού.

1)Πρόσεξε τι θα φορέσεις

Απαγορεύεται το κοστούμι και το πολύ καλό ντύσιμο, εκτός αν πάτε στη Λυρική Σκηνή. Φρόντισε να είσαι περιποιημένος και μην σκεφτείς τίποτε άλλο, πέρα από ένα καλό πουκάμισο και το τζιν σου. Στα κορίτσια, αρέσει πολύ το μαύρο και γενικώς τα σκουρόχρωμα ρούχα.

2) Μάντεψε τι της αρέσει

Προσπάθησε να καταλάβεις μέσα από τις συζητήσεις που έχετε κάνει ή όποια πληροφορία έχεις για εκείνη, ποιο στυλ μαγαζιού της αρέσουν. Μην την πας σε κάποιο μέρος που είναι ακριβό για να την εντυπωσιάσεις, ούτε και κάπου με υπερβολική φασαρία. Αν δεν έχεις στοιχεία για τα γούστα της, επέλεξε ένα ήσυχο ρομαντικό μπαρ. Καλό θα ήταν να μην την ρωτήσεις, γιατί στη γυναίκα αρέσει ο άντρας με πρωτοβουλία.

3)Όχι υπερβολή στο κοπλιμέντο

Εννοείται πως πρέπει να είσαι συνεπής στο ραντεβού σου, χωρίς λεπτό καθυστέρηση. Όταν μπει στο αυτοκίνητο ή πλησιάσει έξω από το μαγαζί που την περιμένεις, κοίταξε την με θαυμασμό και πες της ότι είναι υπέροχη ή γοητευτική. Χωρίς πολλές σάλτσες και μόνο μία φορά. Αν θέλεις να κερδίσεις πόντους, μπορείς να το επαναλάβεις σε ανύποπτο χρόνο, όσο σου μιλάει για το μεταπτυχιακό της.

4)Καλύτερα να μασάς, αν είναι να γίνεις αδιάκριτος

Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες νιώθουν πιο άνετα όταν στο πρώτο ραντεβού τους μιλάς για ταξίδια που έχουν κάνει ή θα ήθελαν να κάνουν. Λατρεύουν να μιλούν για τα όνειρα τους αλλά και για όσα τις κάνουν να χαμογελούν. Ρωτήστε την για τις ευτυχισμένες στιγμές της και την έχετε σχεδόν κερδίσει.

5)Μην της πάρεις συνέντευξη

Πολλές φορές, στην προσπάθεια σας να δείξετε το ενδιαφέρον σας, κάνετε πολλές ερωτήσεις φέρνοντας την κοπέλα σε αμηχανία. Διακόψτε την πού και πού χαμογελώντας, και διηγηθείτε της μια ιστορία από τη ζωή σας, που να μοιάζει με αυτά που λέει. Μιλήστε για την ζωή σας, χωρίς να φαίνεστε ούτε θύμα, ούτε ήρωας.

6)Μην είσαι πολύ περιποιητικός

Προς Θεού, μην ρωτάς όλη την ώρα αν χρειάζεται νερό, δεύτερο ποτό ή κάτι να φάει και σταμάτα να γεμίζεις το ποτήρι της με νερό. Πάνω απ’ όλα μια γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα και όχι έναν βοηθό. Πρέπει να είσαι ευγενικός μαζί της και να της γεμίσεις και το ποτήρι, αλλά μην δείξεις ότι θα κάνεις τα πάντα, γιατί θα νιώσει συναισθηματικά πιεσμένη.

7)Βάλε το κινητό στο αθόρυβο, οπωσδήποτε!

Χίλιες φορές αν πιστεύεις ότι θα χτυπάει συνέχεια το κινητό σου ή από τη νευρικότητα σου θα ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, να μην το βγάλεις καν πάνω στο τραπέζι. Εσύ μπορεί να θέλεις να δείξεις ότι είσαι πολυάσχολο άτομο και περιζήτητο, αλλά δεν νομίζω ότι θα το πάρει και η κοπέλα πολύ θετικά. Θέλει την προσοχή σου.

8)Μην τη γδύσεις με τα μάτια

Ένα μεγάλο άγχος της γυναίκας στο πρώτο ραντεβού, είναι οι πιθανότητες να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Πρόσεχε τα σχόλια σου να μην έχουν καμία σεξουαλική νότα και κοίταξε την μόνο στα μάτια. Μην την φιλήσεις αν είναι «κουμπωμένη» και μην την αγγίζεις. Οι γυναίκες εκτιμούν πολύ περισσότερο τους άντρες που δείχνουν πως ενδιαφέρονται περισσότερο για το συναίσθημα. Ξέρουν, αλλά για κρύψτε το για λίγο.

Το άρθρο Μόνο για άντρες: Πώς θα την «ρίξετε» στο πρώτο ραντεβού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα