Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Θα τα πούμε στη Βουλή. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν την αλήθεια» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Η συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη κράτησε περίπου μισή ώρα και έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε

πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν.

Ρώτησε μάλιστα πώς είναι η κατάσταση της Ντόρας Μπακογιάννη που υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε πως βρίσκεται πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης. Για την συμφωνία, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως όλα θα συζητηθούν στη Βουλή, καθώς ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια.

«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδίαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», ανέφερε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός.

Με αυτή τη συνάντηση, έκλεισε ο κύκλος των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τις αποφάσεις του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενόψει της διάσκεψης στην Ελβετία.

Το άρθρο Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Θα τα πούμε στη Βουλή. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν την αλήθεια» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα