Μητσοτάκης Open: Τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζουν μια κατάμαυρη Ελλάδα

“Ο Τσίπρας το μόνο που κάνει καλά είναι να επενδύει στην τοξικότητα, στην πόλωση” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”. “Τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζουν μια κατάμαυρη Ελλάδα, μέχρι και οι αγκινάρες μαύρες είναι, δεν έχω ξαναδεί μαύρες αγκινάρες”, σχολίασε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Ειδικότερα, Κυριάκος

Μητσοτάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην εικόνα μιας ζοφερής πραγματικότητας στην Ελλάδα που παρουσιαζει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο αντίπαλός του, Αλέξης Τσίπρας έχει αλλάξει από τότε που ψηφίστηκε το 2015, μιας και έχει διατελέσει και πρωθυπουργός, και αν θεωρεί ότι έχει ωριμάσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως “όχι” και εξήγησε:

“Ο Τσίπρας το μόνο που κάνει καλά είναι να επενδύει στην τοξικότητα, στην πόλωση, να τάζει πράγματα όπου και ο ίδιος φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεται ότι κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Όχι δεν άλλαξε καθόλου. Και αυτό φαίνεται από τα (προεκλογικά) σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζουν μια κατάμαυρη Ελλάδα, μέχρι και οι αγκινάρες μαύρες είναι, δεν έχω ξαναδεί μαύρες αγκινάρες”.

Ειδικότερα, το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τις “μαύρες” αγκινάρες στο οποίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται για το 3ο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πραγματεύεται τις δυσκολίες των ανθρώπων του αγροτικού κόσμου: “Ένας αγρότης, ο οποίος δυσκολεύεται να πουλήσει την παραγωγή του και βρίσκεται στο σημείο όπου σκέφτεται να εγκαταλείψει την γη του και εξηγεί το πρόβλημα λέγοντας, χαρακτηριστικά, “αφού κάνουν πλάτη στους μεγάλους””.

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις αγκινάρες:
Keywords
Τυχαία Θέματα