Μητσοτάκης- Γεννηματά: Διαφωνούν σε πολλά, συμφωνούν όμως στο ότι ο Τσίπρας πρέπει να φύγει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεκίνησε τις συναντήσεις με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να γίνει σαφές πως η κυβέρνηση με την «αποτυχημένη» της πολιτική έχει χάσει την αξιοπιστία της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά και οι δυο τους συζήτησαν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Μητσοτάκης- Γεννηματά

συμφώνησαν πως η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης.

Στη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα, οι δυο αρχηγοί ανέλυσαν τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης, όπως και τις συνέπειες που προκύπτουν από την καθυστέρηση της συμφωνίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το άρθρο Μητσοτάκης- Γεννηματά: Διαφωνούν σε πολλά, συμφωνούν όμως στο ότι ο Τσίπρας πρέπει να φύγει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα